Fleksibel froske-Opel

Inspirasjonen er hentet fra egen historie, dyreverdenen og utviklingen av Speedster. Opel Frogster heter bilen som skal appellere til Playstation-generasjonen.

Fleksibel froske-Opel
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Fireseter med litt bagasjerom eller toseter med stor plass til bagasje. Den litt over 370 centimeter lange bilen er en av mange konseptbiler som skal være mange forskjellige biler i en. Ifølge Opel er dette en roadster, cabriolet og pickup.

Rullgardin

En elektrisk rullgardin i aluminium sørger for fleksibiliteten. Den dekker enten bagasjerommet, baksetet og bagasjerommet, eller hele interiøret. Med andre ord er Opel Frogster ingen kabriolet, men en helt åpen bil.

Under transformasjonen legger hodestøttene foran og bak seg ned, og helt tilkneppet har også rattet trukket seg unna for å komme under gardinen.

Lomme-PC

Med en medfølgende lomme-PC kan du styre rullgardinen, fjernstyre låsene, og den kan sikkert brukes som lomme-PC også. I Frogster er det avsett plass for lomme-PCen på dashbordet, og den fungerer da som display for radio/CD, klimaanlegg eller navigasjonssystem.

Sparebil

Fleksibel froske-Opel

Den halvautomatiske Easytronic-kassen er utviklet for å spare drivstoff, og med en enliters motor med 58 hestekrefter under panseret blir nok ikke drivstofforbruket avskrekkende. Kanskje ikke roadster-følelsen heller blir så sterk.