Ferrari sommerleir

Nei, beklager, her kan kun de minste delta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er ikke hver dag DinSide Motor skriver om barnehager, men denne gangen er det vanskelig å la det være. Paradis er for mange et uttrykk for et sted hvor man ikke kan få det bedre, og dette må være noe i nærheten. I dette tilfellet er Paradis i byen Modena, byen hvor det fleste av innbyggerne har et eller annet forhold til Ferrari.

Byen hvor ALLE har Ferrari

Storstilt besøk

Om sommeren arrangerer nemlig Ferrari en sommerleir for barn, først og fremst for barna til de ansatte. Og hvem skulle vel ikke vært en av dem? Den vedlagte videoen viser noen av aktivitetene som finner sted på sommerleieren, og det er ikke snauere enn at selveste høvdingen selv, Luca di Montezemolo, stakk innom en av dagene. Med seg hadde han også et par F1-sjåfører av ikke ukjent sort. Der drev Fernando Alonso og Felipe Massa rundt og lekte barnehageonkler for en dag. Kanskje de hadde det vel så morsomt som barna?

Dette er Ferraris størte fornøyelsespark

Se video fra sommerleiren:

Hele stuntet er egentlig ikke noe stunt, men en naturlig del av det å være arbeidsgiver. Sommerleiren er rett og slett et av godene Ferrari tilbyr barna til de ansatte, men det er ukjent om det er mulig å melde på barn fra utenforstående forhold.

En jubeldag hos Ferrari

Ikke uvanlig

I Japan er det ikke uvanlig at store selskaper gjør tilsvarende. Det ryktes at Mitsubishi på et tidspunkt hadde egne landsbyer, med egne butikker og små samfunn som helt og holdent var drevet av Mitsubishi. Det sies også at de på et tidspunkt hadde en egen valuta som ble brukt på Mitsubishis egne utsalgssteder. Dette gjaldt for store områder som omfattet mer enn bare Mitsubishis bilindustri, men også andre deler av det store konsernet.

Lekrere enn selveste Ferrari

Da er det langt mer bekymringsfritt å tilbringe en sommer i regi av Ferrari, og du skal heller ikke se bort fra at det blant deltagerne befinner seg en fremtidig kunde eller to, for ikke å snakke om kommende ansatte.