Ferrari på hjullasteren

En snarrådig entrepenør fant ut at han kunne ta med seg en Ferrari på hjullasteren.

Her blir Ferrarien fraktet vekk av en hjullaster Foto: Youtube
Her blir Ferrarien fraktet vekk av en hjullaster Foto: Youtube Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter at Tunisias president Ben Ali rømte landet for 12 dager råder uroen fortsatt i Tunisia. Her er filmklipp som viser at noen har benyttet den kaotiske tilstanden i landet til å forsyne seg med den rømtes Ferrari 599 GTB Fiorano - ved hjelp av en hjullaster.

Ben Alis tidligere luksuseiendom og luksusbiler har altså ikke sluppet unna opprørerne. På Youtube er det lagt ut en video som viser to karer som tilsynelatende virker ganske fornøyd med fangsten sin. Videoen kan du se lenger nede i artikkelen.

Les også: Biltyven som la igjen penger

- Det er våre penger

Den ene av mennene i hjullasteren snur seg mot kameraet og virker strålende fornøyd med å ha fått med seg en Ferrari hjem. Mannen kommer også med melding om at det er innbyggernes penger den tidligere presidenten har brukt.

Mange tunisiere har levd i fattigdom, og ser nå hvilke luksusgjenstander Ben Ali har gjemt unna.

Se Ferrarien på hjullaster her:

Les mer om Ferrari 599 GTB her

Advarer mot reiser hit

14. januar la norske myndigheter ut en advarsel mot å reise til Tunisia, grunnet uroen i landet.

Utenriksdepartementet fraråder alle reiser til Tunisia som ikke er nødvendige. Norske borgere som planlegger reise til eller opphold i Tunisia oppfordres til å holde seg oppdatert på ambassaden i Alger sin hjemmeside samt registrere sin reise på e-post til s-kons@mfa.no.

Tunisia har tradisjonelt vært et populært reisemål for norske turister, med mange charterreisende og flere turoperatører som har organisert reiser til og i landet.