Ferrari F152 observert

Så er endelig bilen bak alle ryktene knipset på åpen gate.

Forkledningen minner mer om en alt for stor parkdress, enn en kamuflasje for en kommende bil.   Foto: Automedia
Forkledningen minner mer om en alt for stor parkdress, enn en kamuflasje for en kommende bil. Foto: Automedia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ryktene har svirret en god stund allerede, men nå kan vi vise spionbiler av Ferrari F152. Bilen er ventet å bli etterfølgeren til 599, og bilen er nå ute på testing. Tradisjonen tro er bilen på bildene påkledd noe som mest kan minne om en parkdress, men Ferrari ønsker selvfølgelig å skjule bilens design ytterligere noen måneder.

Bilnøklene du gjerne skulle hatt.

Vises i mars

Bilen er ventet å få premiere under bilmessen i Geneve i mars, mens salget først starter en gang i slutten av 2012.

Bilen er bygd over et helt nytt chassis, og det er ventet at den vil få et utseende som kan minne om både Ferrari FF og California. Bilen får også nye fangere, nytt panser, nye frontlykter, og et helt nytt eksossystem, med piper som blir sittende høyere enn på dagens modell.

Se bildene:


Ingen hybrid

Ferrari har ikke sluppet det store miljøspøkelset helt ut av skapet enda, hvilket betyr at bilen antagelig ikke blir å få med hybrid drivlinje. Vi vet derimot at de jobber med den slags.

Den nye Gran Toureren vil bli drevet av en 6,3-liters V12 som kommer til å levere mer enn 700 hestekrefter. Det betyr at den knocker ut både FF og forgjengeren 599. I tillegg betyr det at den leverer mer enn sin italienske erkerival, Audi-eide Lamborghini og deres Aventador. Av girkasser har Ferrari hentet frem en løsning med 7-trinns dobbletkløtsj med F1 styring.

I denne byen har ALLE Ferrari.

Bekrefter ryktene

En av de høye herrer hos Ferrari, Amedeo Felisa har bekreftet arvtakeren til 599, og at den vil ha en frontplassert maskin. Han har også bekreftet at bilen ikke strekker seg så langt som til å ha et karbonkarosseri, men i stor grad vil være bekledd av aluminium. Han bekreftet også at det blir mer enn 700 hk, men avviste at det var på grunn av Aventador. Har de helt mistet konkurranseinstinktet hos Ferrari? Garantert ikke!

En barnehage for bilinteresserte foreldre.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer