Et hint om fremtiden

På bilutstillingen i Detroit vises i disse dager Honda Accord Coupe Concept. Den gir oss en forsmak på hvordan neste generasjon Accord vil se ut.

Et hint om fremtiden

Et hint om fremtiden

  1. Store bilder
Et hint om fremtiden


Dagens Accord ble introdusert i sjuende og foreløpig siste generasjon i 2003. Det betyr at den åttende generasjonen vil bli presentert om et par år. I mellomtiden viser Honda oss et kupé-konsept for å antyde hvordan neste utgave av mellomklasseren vil se ut.

Annerledes Honda

Formspråket er helt nytt, om enn ikke veldig særpreget, og minner ikke om noen av dagens Hondamodeller. Dette kan bety at Honda er i ferd med å forandre stil. Fronten er langt kraftigere enn på dagens Accord og frontlyktene er trykket bakover mot de fremre hjulbuene. Stort luftinntak under grillen og markerte tåkelys gir sammen med kraftige hjul et mer aggressivt oppsyn enn dagens Accord kan vise til. Videre bakover har konseptbilen typiske kupélinjer som ender i en hekk som skrår oppover mot bakruten.

Mer kraft, lavere forbruk

Et hint om fremtiden


Mens dagens Accord kun har firesylindrede motorer her i Europa, har konseptbilen en V6’er med siste generasjon variabel ventilstyring som i følge Honda skal by på både mer kraft og lavere forbruk enn dagens V6’er beregnet for det amerikanske markedet.

  • Store bilder finner du her.

    Her finner du mer Honda-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder