Neste Mercedes A-klasse skal visstnok på markedet i 2012. Slik mener Automedia den vil bli. Den minner ganske mye om konseptbilen vi kjørte i fjor (med eldrift), BlueZero Concept. Foto: Automedia
Neste Mercedes A-klasse skal visstnok på markedet i 2012. Slik mener Automedia den vil bli. Den minner ganske mye om konseptbilen vi kjørte i fjor (med eldrift), BlueZero Concept. Foto: Automedia Vis mer

Et gløtt inn i nær fremtid

Automedia har laget disse bildene av biler som forventes i overskuelig fremtid.

Publisert
Sist oppdatert

De Manipulerte bildene vi har mottatt fra Automedia viser hvordan de ser for seg en del kommende modeller, basert på kunnskap fra industrien og egne iakttagelser fra spionfotografene som regelmessig forsyner oss med spennende bildemateriale.

I dag er det Opel, Mercedes og Porsche som står i søkelyset.

Opel: Høyreist

Opel Corsa skal visstnok komme i en høy SUV-lignende utgave. Denne modellen ventes på markedet i 2012.

Fleksibilen Opel Zafira, som i sin tid (lansering i 1999), var en av de første av sitt slag - og første kompakte fleksibil med tredje seterad (Renault Scénic fra 1996 hadde bare plass til fem) - skal komme i tredje generasjons utførelse, med mer spenstig utseende. Den ventes allerede til neste år.

Mercedes: Mer dynamisk design

Neste Mercedes A-klasse vil få den mer uttrykksfulle designlinjen Mercedes etter hvert har lagt seg på. Den vil også bli tilgjengelig med elektrisk drift. Den lille Mercedesen venter vi vil bli introdusert i 2012.

Mercedes C-klasse er snart midtveis i sin livssyklus. Den neste vil også få en spenstig design, av typen vi har kunnet se på konseptbiler de siste par årene. I 2014 kommer den nok til å komme på markedet.

Porsche: SUV-Downsizing

Porsche for sin del forbereder en mindre SUV i segmentet under Cayenne. Det spekuleres i om den skal få navnet Cajun. Også den kan vi forvente i 2014.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer