Er du en sportsbilekspert?

Denne testen er vanskelig. Til gjengjeld venter prestisje og diplom om du klarer mer enn 31 av de 46 poengene du kan oppnå i DinSides store sportsbiltest.

Er du en sportsbilekspert?
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Norske bilpriser er blant verdens høyeste, men stive priser ser ikke ut til å sette noen stopper for sportsbilinteressen. Svært mange av oss lar oss fascinere av vakre, raske og dyre biler.

Selv om DinSide Motor i utgangspunktet er et forbrukermagasin, forsøker vi å holde våre lesere oppdatert også på sportsbilfronten. Vi publiserer derfor med ujevne mellomrom artikler om de største nyhetene fra produsenter som Ferrari, Lamborghini, Maserati og Porsche.

Godbit

Årsaken til at vi har valgt å bruke ressurser på å dekke også sportsbilstoff, er at det har vist seg at denne typen stoff slår svært godt an blant våre lesere. Derfor lanserer vi nå en skikkelig godbit, Den store sportsbiltesten.

Bruk søkemotoren

Dersom du får problemer med å oppnå mer enn 31 poeng, så fortvil ikke. DinSide Motor har nemlig omtalt de fleste bilene som er involvert i testen. Disse artiklene finner du ved hjelp av vårt nylig oppdaterte søkesystem. En grundig forklaring av søkesystemet finner du her.

Vi har også lagt ut fasiten til testen, men den titter man selvsagt ikke på før man har fullført testen, ikke sant ...

Da er det bare å sette i gang å se om du kan kalle deg en ekte sportsbilkjenner.

Beklager – dette element er ikke lenger tilgjengelig.

Denne artikkelen ble første gang publisert 09/05-2001.

Artikkelen fortsetter under annonsen