Enda verre M5

Mange vil nok kalle denne bilen for en skikkelig versting. Det er vi enige i. Spørsmålet blir hvorvidt begrepet brukes i positiv eller negativ forstand. Ta uansett en titt på CLR 500 R-S.

Det er Lumma design som står for denne noe eksentriske varianten av BMW M5. Endringene består i et stylingkit som gir bilen et sintere og tja...mer harry uttrykk? Særlig diskré er den i alle fall ikke, og det er ikke senkingen heller. Hele 40 millimeter nærmere bakken ruller dette kreaturet på sine 21 tommer store aluminiumsfelger. Forøvrig taler vel bildene for seg selv. Legg også merke til de formel 1-inspirerte diffusorene bak på undersiden av bilen som skal sørge for bedre høyfartsstabilitet.

327 km/t

Lumma har ikke bare oppgradert, eller skal vi nøye oss med "forandret", utseendet. Også motoren har fått gjennomgå. Ved hjelp av et større eksosanlegg med bedre luftgjennomstrømming, kombinert med optimert motorstyring, skal motoren yte hele 560 hestekrefter, 53 mer enn originalen. Det sørger for en toppfart på 327 km/t, nok til å gi det aerodynamiske karosseriet noe å jobbe med. For sikkerhets skyld er det oransje speedometeret gradert til 360 km/t.

Enda verre M5

Enda verre M5

  1. Store bilder


Interiøret har også fått et særegent uttrykk. Rattet er annerledes, pedalene er bearbeidet og signert Lumma og skinnet skal matche lakken, unnskyld, lakkene.

Stylingkittet selges forøvrig her til lands av firmaet Kenth Auto & Tuning AS.

  • Store bilder
  • Her finner du mer BMW-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder