Enda en Koenigsegg-krasj

Drøye 800 hestekrefter kan være vanskelig å håndtere - selv for Koenigseggs egen produktsjef.

Produktsjefen havnet nemlig i grøften. Det melder svenske Aftonbladet. Ifølge avisen inntraff ulykken onsdag denne uken ved Ängelholm flyplass.

I oktober i fjor kolliderte H&M-arvingen Stefan Bengtsson med en renovasjonsbil i sin Koenigsegg, etter å ha eid bilen i bare 18 timer. Dette var for øvrig det samme eksemplaret som dekkforhandler Tommy Sharif kjørte av banen med på Rudskogen i Norge måneden før.

På spørsmål fra Aftonbladet benekter Koenigsegg-gründer Christian Koenigsegg at bilen skal være spesielt vanskelig å kjøre.

Voldsomme krefter

Enda en Koenigsegg-krasj


Vi her i DinSide har foreløpig ikke kjørt Koenigsegg CCR. Vi er imidlertid overbevist om at det vil lønne seg å holde tungen rett i munnen når man trykker gasspedalen i bunn i denne bilen. Vi snakker her om en bil som veier 1.180 kilo og som kan samtidig kan skilte meg voldsomme 920 newtonmeter og 806 hestekrefter. Bilen skal forøvrig klare 0 til 100 på 3,2 sekunder og skal ifølge produsenten kunne nå opp i mer enn 395 kilometer i timen. I Sverige koster bilen rundt seks millioner norske kroner.

  • Du finner masse informasjon om Koenigsegg samt flotte bilder her.
  • Kilder: Aftonbladet.se, VG.no