Ikke helt som andre campingvogner, ei heller som andre kinosaler ... Foto: Gizmag
Ikke helt som andre campingvogner, ei heller som andre kinosaler ... Foto: GizmagVis mer

En slags drive-in-kino

Det finnes de som er glad i film, og så finnes det de som er så glad i film at de må ta med hjemmekinoen på tur.

På bilmesser, teknologimesser og andre messer synes merkevareprodusenter gjerne det er morsomt med noe ekstra. Dethleffs er nok kjent blant en del nordmenn - de lager blant annet ganske heftige bobiler og campingvogner, men de har foreløpig ikke laget en campingvogn som i hovedsak bare er en hjemmekino.

LES OGSÅ:

Og hvorfor skulle de nå egentlig gjøre det?

Jo, fordi campingmessa i Düsseldorf nylig gikk av stabelen.

Har det meste

Campingvogna på bildet over har de kalt Mini Movie Campy, og det er ene alene fordi du ikke finner kjøkken, seng eller liknende på innsiden, men bare en eneste stor hjemmekino.

Den 3,72 meter lange vogna inkluderer blant annet 3D-TV og surround-anlegg, og har plass til sju særdeles entusiastiske filmfolk. Setene er naturligvis av samme type som du finner i en kinosal, og de er røde, slik de beste kinosetene gjerne er.

For å virkelig gi dette et autentisk preg finnes det det dedikert område for forfriskninger, hvor en kan lage seg popcorn, i tillegg til kjøleskap, som bare skal brukes til kinorelatert drikke.

Se bildene her:

Campingvognens største element, strengt tatt. Foto: Gizmag
Verdens mest personlige kinohule? Foto: Gizmag
Snurr Blu-ray ... Foto: Gizmag
Med minibar og lyd. Foto: Gizmag
Ikke helt som andre campingvogner, ei heller som andre kinosaler ... Foto: Gizmag
Men blir den noen gang tilgjengelig for salg? Foto: Gizmag
Vognen var liten, interessen stor. Foto: Gizmag

Frister det med flere ville campingdoninger finner du her:
Campingbiler med det lille ekstra
Mer rått? Putt telt på biltaket

God luft

Varme somre blir litt mindre varme i og med campingvognas luftkondisjoneringssystem, og så er det selvfølgelig teppet som trekkes bort fra skjermen når filmen begynner.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er veldig lite som tyder på at denne campingvogna blir virkelighet. Vi tipper det skyldes at den rett og slett ikke er beboelig, i det minste ikke på et annet plan enn far-sover-på-sofaen-etter-krangel-med-mor.

Hvis du synes denne hjemmekinovogna blir i minste laget, kan du ta en kikk på canadiske Laird Herberts vanvittige campingvogn. Oppsiktsvekkende er også campingvogna som både er vogn og båt, mens allerede nevnte Dethleffs står bak campingvogna som også kan brukes sammen med en sykkel(!).