En DJ's viktigste verktøy: VW Amarok

Ment som show, for et helt spesielt show.

FIN ARBEIDSPLASS: Bilen kan brukes enten i sin helhet, eller losses fullstendig for utstyr. Foto: VW
FIN ARBEIDSPLASS: Bilen kan brukes enten i sin helhet, eller losses fullstendig for utstyr. Foto: VW Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ved flere anledninger har vi skrevet om det årlige biltreffet ved Wörthersee i Østerrike. Treffet er først og fremst for merkene i VW-gruppen; Audi, Skoda, Seat og Volkswagen.

Dette er Audis bidrag

De senere årene har også produsenten selv menget seg med deltakerne, ved å lage showbiler som alltid vies stor oppmerksomhet.

VW klemmer denne gangen til med en VW Amarok, som ikke bare skal være et smykke for øyet, men også ha en viss nytteeffekt.

Enhver VW-entusiasts våte drøm

DJ VW

Enhver discjockey har den samme sure jobben hver gang han skal ut og spille mobilt. Utstyr må pakkes, utstyr må fraktes, og utstyret må pakkes opp igjen. Det samme må helt sikkert han som skal spille på GTI-festivalen Wörthersee denne helgen.

Avdelingen for nyttekjøretøy hos VW har løst problemet ved å lage en alt-i-ett pakke.

For anledningen har de bygget om en Amarok pickup, senket den nærmere moder jord og satt på et sett 22-toms hjul med dekk i dimensjonen 295/35 R22. Disse er lakkert opp i en «Gunmetal» farge, i tillegg til at bilen er gitt en dyp «Dynamisk grå» hovedfarge, med orange detaljer.

Foruten de spesielle tingene, er bilen også utstyrt med det aller meste fra VWs utstyrsliste.

Skoda er med på leken

Se mer av Amarok:Tilsvarende indre

Innvendig har de også strukket strikken ved å sy et helt spesielt interiør i tilsvarende farger som utvendig. Setene, Recaro selvfølgelig, er i orange og mørkt skinn. Detaljer i dashbordet har fått samme orange fargen, pluss litt fasiliteter som gjør det litt triveligere å sitte i et nyttekjøretøy.

Det aller tøffeste befinner seg derimot ikke inni eller utenpå bilen, men oppi.

På planet har VW bygget inn hele pakken som utgjør en DJs arbeidsplass. Dette er sirlig plassert på en måte som gjør hverdagen for yrkesgruppen langt lettere å leve. På utefester trenger ikke bilen engang losses, ettersom det meste virker der den står.

...og hvem glemmer vel denne?

Av teknisk utstyr finnes blant annet:

  • Allen & Heath Xone:92
  • Pioneer CDJ900NXS enheter
  • Void Acoustics Impulse 3t høyttalere
  • Void Acoustics Stasys Xair subwoofer
  • Void Acoustics mycro 6 høyttalere
  • MC2 forsterkere
Systemet er i bruk denne helgen under Wörthersee-treffet. Det er bare en ting å si; Snakk om effektivisering, hilsen en gammel mobil DJ.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer