Ekstreme luksusbiler i Monaco

Norges over 10 år gamle bilpark blir den reneste skrotplassen sammenlignet med bilparken i Monaco. Her er Bentley Continental GT like vanlig som Audi A6 i Norge, og Rolls Royce Phantom ser du mye oftere der enn du ser en Porsche 911 her hjemme.

Ekstreme luksusbiler i Monaco

Ekstreme luksusbiler i Monaco

  1. Store bilder
Ekstreme luksusbiler i Monaco


Rikdommen blant fiffen i denne mikrostaten er enorm, og lysten til å bruke penger virker det som det heller ikke er noen mangel på. Det skinner lettest gjennom når man beveger seg rundt i båthavner og oppe rundt det berømte kasinoet. For eksemel en kveld var hele plassen renset for alt som ikke hadde merket Phantom på bakluken. Det krydde med andre ord av den nye kjempebilen til Rolls Royce.

Dagligdags

Den lokale bilselgeren på hjørnet hadde også en bilpark som det var litt stil over. Utstillingen besto blant annet av en Ferrari Enzo og en 360 Spider. Sistenevnte gjør ikke at noen snur seg i Monaco, men er uhyre sjelden i Norge. Litt lenger borti gaten hadde Maserati ett lite utsalg hvor en Coupé GT og en Quattroporte stod dandert på fortauet. Om det var en kunde eller tilfeldig parkert bil vites ikke, men mellom to søppelkasser hadde i hvert fall noen funnet det for godt å lagre en Lamborghini Gallardo.

I bildeserien er det også en del annet lekkert. Store bilder finner du her.