<strong>Politiet i Dubais nye arbeidsverktøy:</strong> En Lamborghini Aventador. (Beklager dårlig bildekvalitet.) Foto: Dubai Police på Twitter
Politiet i Dubais nye arbeidsverktøy: En Lamborghini Aventador. (Beklager dårlig bildekvalitet.) Foto: Dubai Police på Twitter Vis mer

Dubai har verdens råeste politibil

Politiet i Dubai presenterte i dag sin nye politibil: En Lamborghini Aventador!

Publisert
Sist oppdatert

Politiet i Dubai presenterte i dag sin nye politibil. Og FOR en politibil:

En Lamborghini Aventador med 700 hestekrefter som gjør 0-100 kilometer i timen på 2,9 sekunder.

Aventador er selvsagt en av verdens raskeste biler.

Dubai-politiet kringkastet nyheten også på Twitter, ifølge det norske politiets fagblad Politiforum.

Ingen billig bilstall

Dubai er vel ikke akkurat kjent for de billigste og minst prangende tingene, og så heller ikke når det gjelder lovens lange arm.

Ifølge Politiforum, ville politibilen kostet 4,7 millioner kroner i Norge med norske skatter og avgifter.

I Dubai er det imidlertid ikke en sjeldenhet med dugelige biler: Det er kun få dager siden de viste fram sine nye patruljebiler: Chevrolet Camaro.


Nye politibiler i Norge også

Det er ikke så veldig lenge siden at norske UP viste fram sine nye politibiler - men her til lands er det stort sett snakk om ny dekor.

Her er Norges nye politibiler

Selv om det ikke sitter 700 hestekrefter under panseret på norske politibiler, er det liten tvil om at bilene også skaper stort engasjement her til lands: At riksvåpenet er fjernet fra politibilene med den nye dekoren, har skapt mye debatt.

Riksvåpenet er borte - her er forklaringen

Aktive på twitter

Dersom du er interessert i hva politiet i Dubai foretar seg, kan vi anbefale twitter. Sosiale media var et av de viktigste temaene på et politifoum i Dubai tidligere denne uka. Der annomnserte også politisjefen at sosiale media er den billigste, enkleste og raskeste måten å kommunisere med publikum på. Du finner politiet i Dubai på Twitter her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer