Du kan kjøpe Laras kjerre

Lara Croft kjører i filmen rundt i en Land Rover Defender 110 HCPU som er sterkt modisfisert. Nå lanserer Land Rover et begrenset opplag av spesialbygde Tomb Raider Defender for salg til vanlige kunder.

NESTEN: Land Rover Tomb Raider Defender LE basert på en Defender 90
NESTEN: Land Rover Tomb Raider Defender LE basert på en Defender 90 Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Det skal bygges 250 eksemplarer av spesialutgaven. Den skal hete Tomb Raider Defender LE. Bilene blir utstyrt i fabrikkens egen avdeling for spesialkjøretøyer.

Kort og lang

Du kan velge om din Tomb Raider Defender LE skal være basert på en Defender 90, eller på den nylig lanserte Defender 110 Double Cab.

Foruten en plakett som sier at bilen tilhører en eksklusiv serie, blir bilene utstyrt med takstativ med lykter, spesielle felger, stålplater utvendig og innvendig, ekstra stigtrinn bak og beskyttelsesrør langs sidene.

Innvendig er det skinnratt og girstang i polert aluminium som skiller spesialutgaven fra vanlige Defendere.

ORGINALEN: Bilen brukt i filmen er basert på en Defender 110 HCPU(High Capacity Pick Up) med V8'er fra Discovery.
ORGINALEN: Bilen brukt i filmen er basert på en Defender 110 HCPU(High Capacity Pick Up) med V8'er fra Discovery. Vis mer

Feil motor

Lara’s Defender hadde en 4-liters V8 på 185 hestekrefter fra Discovery om bord. Det får dessverre ikke spesialutgaven. Den får den ordinære TD5 dieselmotoren på 122 hestekrefter.

Bilen er tilgjengelig hos forhandlere i Spania, Nederland, Frankrike og Storbritannia, men hvis du må ha kan du jo prøve å mase på den lokale Land Rover-forhandleren.

Hvis ikke det går kan du jo bygge om en selv, det meste av det monterte utstyret er å få som ekstrautstyr til Defendere. Da må du i tilfelle klare deg uten plaketten med Tomb Raider-merket på.