Dobbelkløtsj i Outlander

Mitsubishi har utviklet dobbelkløtsj girkasse til sin nye Lancer Evolution X. Kassa kommer etter hvert også i Outlander. Dessverre er det lenge til.

Dobbelkløtsj i Outlander
Publisert
Sist oppdatert

Dobbelkløtsj girkasse er i ferd med å bli godt kjent, og det er VW som har vært i tet på dette området. De kaller sin girkasse for DSG, og den finnes i en rekke modeller fra VW, Audi og Skoda.

Nå kommer også Mitsubishi med en slik kasse, og den første bilen som får denne er Lancer Evo X som kommer til Norge neste høst. Det er nok ikke så interessant for folk flest, men at Outlander får den samme teknologien bør være mye mer spennende.

Kassa som blir plassert i Outlander vil kun bli levert med den store 2,2-liters motoren som Outlander blir utstyrt med om ikke lenge, og girkassen er ventet på markedet mot slutten av 2009. Samtidig som dette skjer vil 2-literen som Mitsubishi låner av Volkswagen forsvinne.

Prøvekjøring av Outlander med 2,2-liters diesel finner du her.

Her finner du mer Mitsubishi-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer