Discovery oppdaget

Buskfotografen har fanget noe som definitivt er et Land Rover produkt, og kanskje er det den nye Land Rover Discovery.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: Discovery oppdaget

Discovery oppdaget

  1. Store bilder!


Det er samarbeidspartner Automedia som spekulerer i at bilen på bildene er Discovery 2004, og sammenholdt med lekkasjer om størrelse og motorer virker det sannsynlig at lillebroren til Range Rover blir større.

Vokser

Discovery 2004 får ifølge ryktene økt akselavstanden til 288 centimeter, og totallengden øker med 12 centimeter til 483 centimeter. Bilen skal også få litt lavere totalhøyde. Fortsatt skal Discovery bygges på separat ramme.

Under panseret er de heteste tipsene en 2,7-liters V6 turbodiesel utviklet i samarbeid med Peugeot, og en 4,2-liters V8 bensinmotor fra Jaguar. Etter hvert vil det også dukke opp en V6 motor som trives best med bensin.

Men…

I redaksjonen klarer vi ikke helt å bli enige om hva som skjuler seg under den kraftige maskeringen. Selv om Discovery er nærmest utskifting, og dermed det mest naturlige alternativet, virker bilen på bildene litt for liten.

Kanskje det heller er den nye, lille Range Roveren det har vært skumlet om, eller kanskje Land Rover er raskere med å fornye volumselgeren Freelander enn det vi hadde regnet med. Døm selv, bildene finner du her.

Relaterte artikler:

  • Her finner du våre Land Rover-tester
  • Her finner du flere Land Rover-nyheter
  • Her finner du våre Land Rover spionartikler
  • Her finner du våre Land Rover lanseringsartikler
  • Lyst til å diskutere?

    Besøk vårt debattforum!