Det første bildet: Aprilia SL 1000

DinSide kan gi deg det første offisielle bildet av nyheten Aprilia SL 1000. Motorsykkelen blir lansert i Milano i september.

Her får du en ”tjuvtitt” på Alprilias nye storsykkel, SL 1000. Modellen lanseres først den 15.-20. september, på den 57. EICMA-utstillingen i Milano. Dette er det første, offisielle bildet som presenteres av modellen.

Det første bildet: Aprilia SL 1000

  1. Stort bilde av ny Aprilia

SL 1000 overtar mange av trekkene til den to-sylindrede sykkelen RVS Mille,
men har et mindre ekstremt design og bredere bruksområde, mener produsenten.

Rammen på den nye modellen er bygget med doble bjelker i en aluminium- og magnesiumlegering. Motoren er en tosylindret V-motor, der sylindrene står med 60 graders vinkel mot hverandre. Av andre tekniske komponenter nevnes blant annet Showa fjæring og Brembo Oro bremser.

SL 1000, som blir produsert på Aprilias fabrikk i Noale, Italia, er en sykkel som klarer å blande kjøreegenskapene til en lett og sikker sportssykkel med et særegent design, hevder Aprilia før lanseringen.

Stor-treff i Milano

EICMA-utstillingens fulle navn er Esposizione Internazionale Ciclo Motociclo Accessori, men blir også kalt Milano-utstillingen innen MC-bransjen. Det er verdens største internasjonale utstilling av motorsykler og motorsykkelutstyr.
Utstillingen presenteres av ANCMA, Italias nasjonale organisasjon for produsenter av motorsykler og motorsykkelutstyr.