Det er ikke så nøye hva du har i garasjen ...

... når det er dette andre ser!

Og her et eksempel på hvordan dette kan se ut ... Foto: Produsenten
Og her et eksempel på hvordan dette kan se ut ... Foto: Produsenten Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vi har skrevet noen sider om fototapet og spennende veggdekor for boligen. Men dette er første gang vi har sett denne løsningen. Dekor som gjør garasjeporten din til en opplevelse!

Les også: Alt du kan bruke garasjen til

Kan du bruke den?

Garasje-plakatene fra Style-your-garage er laget for flate vippeporter. De kan forsåvidt tilpasses andre former for garasjeporter, men det vil kreve mye av montøren (les: deg). Leddporter egner de seg ikke for.

Plakaten kommer med selvklebende borrelås-fester for umiddelbar montering. Produsenten anslår monteringstiden til 15-30 minutter. Det er best å være flere enn en på den jobben.

Plakaten skjæres til når du mottar den, slik at den passer best mulig til porten din. Standardstørrelse er 2,1 m x 2,45 m.

Mange drømmer om en slik variant i garasjen. Personlig bilvaskeri blir nok med drømmen, men bildet på døra kan bli ditt for langt færre kroner. Foto: Produsenten
Denne vil nok få noen hoder til å snu seg ... Finnes også for dobbeltgarasje med hele dumperen inn på tvers i garasjen. Foto: Produsenten
Et skikkelig kjøretøy å ha i garasjen. Legg merke til vingene. Denne er nest mest populær av produsentens motiver. Mest populær er faktisk en motorsykkel ... Foto: Produsenten
- Jeg har ingen venner, og vil ikke ha noen heller. Foto: Produsenten
Vil du bli fjortisguttas helt, og øvrige naboers store skrekk, velger du denne. Foto: Produsenten
Bigeskjeft med direkte leveranser fra det store utland? Foto: Produsenten
Aj, hit inn vil vi IKKE. Foto: Produsenten
En langt søtere variant er denne forvokste barnebilen. Foto: Produsenten
Denne garasjen skjuler tilsynelatende nedtgangen til ... Foto: Produsenten
Mini har sponset flere varianter. Vi faller for denne litt beskjedne. Foto: Produsenten
Og her en foreslått løsning om du og naboene slår dere sammen, eller du er den heldige eier av trippelgarasje. Leverandøren har også dobbeltgarasje-varianter. Foto: Produsenten
Og her et eksempel på hvordan dette kan se ut ... Foto: Produsenten
- Ja, skal vi ta mersja eller raceren i dag, frue? Foto: Produsenten


Plakatene selges til priser fra 169 euro (1.390 kroner). Leverandøren sender til Norge, kostnad fra 19 euro (156 kroner). I tillegg kommer toll og moms.

Merk at DinSide ikke har bestilt eller prøvd varene. Vi noterer oss at noen av produktbildene viser at dette langt fra fremstår så naturtro i alle lysforhold, og på alle typer garasjer. Men ta en kikk, og vurder selv.

Og mens du er i garasjemarkedet: Sjekk denne - verdens fineste garasje?