Den store bilveiviseren

DinSide Motor skal bli enda nyttigere for deg som leser og lanserer i dag tredje steg i vår nyeste satsing - Den store bilveiviseren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: Den store bilveiviseren


DinSide Motor mottar hver eneste dag henvendelser fra våre lesere. Noen kommenterer våre artikler, andre venter utålmodig på tester av ulike biler og atter andre kommer med tips til artikler. Den aller vanligste henvendelsen kan imidlertid sammenfattes i følgende spørsmål: Hvilken bil bør jeg kjøpe?

550 tester

DinSide Motor har siden starten gjennomført mer enn 550 enkelttester av ulike bilmodeller. I tillegg gjennomfører vi med ujevne mellomrom dueller og stortester, sistnevnte ofte i samarbeid med TV2 hjelper deg. Dermed kan man via våre sider gjøre seg kjent med de aller fleste biler som selges i Norge.

Kjapt og oversiktlig

Likevel, det er ikke alle som er bilinteresserte nok til at de orker å lese gjennom flere titalls tester før de velger bil. Det er denne gruppen vi nå forsøker å tilfredsstille.

Gjennom Den store bilveiviseren vil vi gå systematisk til verks og i løpet av de nærmeste månedene gi en vurdering av samtlige biler som selges i det norske markedet. Denne gangen har vi tatt for oss de små minibilene, som er enda mindre enn småbilene. Finn ut hvilke minibiler du bør velge og hvilke du bør holde deg unna her.


Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!