<strong><b>DEN MEST IRRITERENDE PASSASJEREN:</strong></b> Partneren er den passasjeren flest sjåfører irriterer seg over, og ferien er den tiden på året vi irriterer oss mest. Foto: Colourbox.com
DEN MEST IRRITERENDE PASSASJEREN: Partneren er den passasjeren flest sjåfører irriterer seg over, og ferien er den tiden på året vi irriterer oss mest. Foto: Colourbox.com Vis mer

Den mest irriterende passasjeren

Jada, slekta er verst.

Publisert
Sist oppdatert

Foruten fulle folk, er slekta de verste passasjerene en sjåfør kan ha.

Dette kommer fram i en undersøkelse gjennomført av Respons Analyse, på vegne av Continental Dekk. 900.000 nordmenn har svart.

At fulle folk er særdeles uønskede medreisende, er noe vi kjenner igjen også fra flytrafikken: fulle folk er ifølge DinSide-leserne de verste medpassasjerene de kan ha på fly, fulgt av bråkende babyer og de som lukter vondt.

Partneren er klart verst

I de aller fleste tilfeller er det valgfritt om du vil ha med en full person i bilen eller ikke, men det kan selvsagt være tilfeller hvor de fulle er ekvivalent med den nest verste gruppen passasjerer: slekta.

Ifølge den ferske undersøkelsen fra Respons Analyse, er partneren den klart mest irriterende passasjeren, tett fulgt av unger, mødre og svigermor.

60 prosent av kvinnene opplever menn som de mest irriterense passasjerene, og 60 prosent av mennene opplever kvinner som de mest irriterende passasjerene.

De verste passasjerene

Hvem er verst å ha med i bilen? (Avsluttet)
Folk som lukter(25%) 195
Fulle folk(22%) 174
Folk som skravler uavbrutt(18%) 142
Folk som må ha røykepauser(11%) 85
Folk som ikke sier noe(9%) 69
Folk som må spise i bilen(6%) 45
Barn (andres)(5%) 37
Folk som sover(2%) 14
Barn (egne)(2%) 13
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Hva mener du? Stem i avstemmingsobjektet til høyre.

Vi irriterer oss mest i ferien

Ferien er den tiden på året da sjåfører er mest lettirriterte, de lar seg lettere bli irritert enn ellers i året. Ifølge undersøkelsen, sier 20 prosent av sjåførene at de lar seg lettere irritere i feriene, sammenliknet med i hverdagen.

Det er kanskje heller ikke så rart, ettersom det for mange er i ferien man tar de lengre bilturene.

Baksetesjåføren aller verst

Baksetesjåføren, som bremser og slår med hendene i panikk for hvert kryss er, sammen med bedreviteren, den aller mest plagsomme passasjertypen, ifølge denne undersøkelsen fra Reapons Analyse og Continental Dekk. En bedreviter karakteriseres i undersøkelsen som en som uavbrutt retter på sjåføren, uansett hva det dreier seg om.

Hva mener du? Stem i avstemmingsobjektet til høyre.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer