De nye drømmebilene

Vi har tidligere vist de nye "brød-og-smørbilene" fra bilutstillingen fra Lillestrøm. Men det er også lov å drømme...

Publisert
Sist oppdatert

For øvrig starter alltid bilverdenens realiteter med drømmer. Vi har derfor valgt å plassere noen markante konseptbiler i fotoalbumet sammen med drømmebiler som allerede i dag kan kjøpes for (mange) penger.

Kjøpe ny? Sjekk hva bilen din er verdt

Forløpere

Verdens foreløpig eneste eksemplar av den fantastiske Peugeot 908 RC med sin V12-dieselmotor på 700 hestekrefter og 1.200 newtonmeter vises i Norge for første gang. Likeledes Opels GTC-konsept som nok gir noen hint om hvordan kommende Opel Vectra vil se ut.

Det er desto mer interessant å ta en titt på konseptet Iosis, som Ford viste i 2005 og som var forløperen for nye Ford Mondeo, samt Iosis X - som har ført til den nye SUVen Kuga, som vises på Ford-standen.

Sjekk heftelser gratis

Sport og luksus

Så lenge bilene står på standen, forurenser de ikke i det hele tatt...

De nye drømmebilene

 1. Store bilder!


Ferrarier, Maseratier og Bugattier viser at den økende miljøbevisstheten ennå ikke har eliminert kombinasjonen bil og drøm - som er like gammel som bilen selv.

Ikke desto mindre ser man tendenser til mer "ansvarlig" tenkning også hos produsentene av superbiler; Koenigsegg, som også stiller ut på Lillestrøm, produserer en gateracer som kan gå på bioetanol. Den kan altså anses som miljøpolitisk korrekt til tross for en toppytelse på over 1.000 hestekrefter.

Prøv importkalkulatoren

Vi får trøste oss med at uansett, så lenge bilene står på standen, forurenser de ikke i det hele tatt...

 • Store bilder finner du her!
 • Se vår video fra bilmessen her.

  Her kan du se nyhetene på Bil07.

  Les mer om bilene på bilutstillingen her.


  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer