De mest populære MC-artiklene

I løpet av seks og en halv måned har DinSide MC rukket å opparbeide en trofast leserskare. I dag røper vi hvilke artikler dere satt aller mest pris på.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Da vi lanserte DinSide MC den 15. juni i fjor, var vi svært spente på responsen. Ville leserne finne veien til oss? Ville artiklene falle i smak?

I dag, snart syv måneder senere, kan vi konstatere at det må ha eksistert et udekket behov for seriøst MC-stoff på internett. Antallet lesere har steget jevnt og trutt og vi har allerede opparbeidet oss en trofast leserskare. Men, vi ønsker selvsagt å bli bedre, og vi har derfor tatt en kikk på hvilke artikler som fikk høyest leserscore i fjor. Resultatene deler vi i dag med våre lesere.

Raske og tunge

En del av resultatene var som forventet. Vi ble for eksempel ikke overrasket da vi fant ut at testen av Harley-Davidson Fatboy ble en skikkelig lesermagnet. At nyhetsartikkelen om den nye Honda Gold Wing ble godt lest, var heller ingen bombe.

Populære mopeder

Men vi fikk oss likevel et par overraskelser. For hvem ville tippet at testen av Peugeot Speedfight2 Prost skulle bli den mest leste testen i fjor? Eller at Suzuki Katana R-testen skulle havne på åttendeplass? Vi ble i hvert fall tatt på sengen.

"Sære sykler"

Vi har også merket oss at våre lesere har sansen for spesielle motorsykler. For eksempel vil nok muskelsykkelen Münch Mammut 2000 aldri bli noe vanlig syn på norske veier. Det vil heller ikke den vakre MZ 1000 S. Likevel ble disse to artiklene de mest populære nyhetssakene i fjor.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Forbrukerstoff havner også i god jord. Artikkelen "Disse motorsyklene faller mest i pris" fikk særdeles høy leserscore, men artiklene om MC-bekledning og vinteropplag ble også godt lest. Vi ble imidlertid overrasket over at pristesten av mopedforsikring ble mer populær enn pristesten av MC-forsikring. Det er altså flere ting som tyder på at vi har fått et høyt antall unge lesere.

Nå har du sjansen

Vår gjennomgang har altså gitt oss en pekepinn om hvordan vi bør prioritere når vinteren omsider slipper taket i Norge. Likevel ønsker vi din hjelp. Vi er derfor takknemlige hvis du tar deg tid til å fylle ut de tre spørreskjemaene.

Her finner du oversikten over det mest populære forbrukerstoffet.

Her finner du oversikten over de mest populære nyhetsartiklene.

Her finner du oversikten over de mest populære testene.