DAB-radioen du kan bruke overalt

POPyourCAR frir til deg som vil ha en enkel løsning uten å betale alt for mye.

<B>DAB+ I BILEN</B> Med innebygget batteri og intern uttrekkbar antenne slipper du (i hvert fall i urbane strøk) unødvendig kabelrot. Foto: PRODUSENT
DAB+ I BILEN Med innebygget batteri og intern uttrekkbar antenne slipper du (i hvert fall i urbane strøk) unødvendig kabelrot. Foto: PRODUSENT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vil du ha DAB-radio i bilen uten å bruke mye penger? Da har det begynt å komme svært mange adapterløsninger på markedet som kan hjelpe deg, og vi i DinSide har blant annet testet Tiny Audio C3 og Dab+yourCar.

På mange måter minner POPyourCAR om disse to, men i tillegg har den mye mer å by på.

Bruk den (nesten) overalt

I likhet med de to overnevnte alternativene kan du her overføre DAB-signalet til bilradioen din via FM-båndet, og selv om det sikkert gir de ordentlig audiofile hikke, tipper vi at en slik lydoverføring vil være bra nok for de fleste. Det følger også med et vindusfeste og en billader som du kan plugge i sigarettuttaket for å gi radioen strøm.

Det som skiller POPyourCAR fra de andre er at den også har innebygd høyttaler, hodetelefonuttak, en uttrekkbar DAB-antenne, samt et innebygd batteri.

Og det gir deg flere muligheter:

 • Du kan bruke den som lommeradio eller ta den med ut på verandan: Om du velger å bruke ørepropper eller spiller av via den innebygde høyttaleren blir opp til deg. Ok: Størrelsen på enheten tilsier at den innebygde lyden ikke vil rocke dansegulvet, men alt til sitt bruk...
 • Du kan koble den til stereoen eller gamleradioen hjemme: På baksiden er det en liten vippefot som gjør at POPyourCar står relativt stødig på benken eller resten av anlegget. Lyden overføres også her via FM-båndet.
 • Foto: PRODUSENT
  DAB+ I BILEN Med innebygget batteri og intern uttrekkbar antenne slipper du (i hvert fall i urbane strøk) unødvendig kabelrot. Foto: PRODUSENT
  DAB+ PÅ KONTORET: Vindusfestet kan selvsagt brukes på flere steder enn i bilen. Foto: PRODUSENT
  DAB+ I STUA / PÅ KJØKKENET: Mangler du DAB på dine andre FM-radioer kan den bruke her også. Merk støtteben på baksiden. Foto: PRODUSENT
  Foto: PRODUSENT
  Foto: PRODUSENT

 • Du kan slippe å montere ekstra DAB-antenne i bilen. Merk deg at vi ikke har prøvd radioen, men i følge importør Hans Christian Andersen fra Radiobutikken, skal teleskopantennen fungere «langt bedre» enn de andre interne antennene de har testet. I sentrale strøk med god DAB-dekning er altså sjansen stor for at den antagelig vil dekke behovet slik at du slipper å montere en ekstern DAB-antenne.

Ekstra antenne kan likevel være nødvendig

- Kjører du mye i grisgrendte strøk eller har tenkt deg på fjellet i påsken, vil vi nok likevel anbefale en ekstra glassklebeantenne for montering i bilvinduet, sier Andersen til DinSide.

Og det tror vi han har helt rett i.

Kjøper du antennen sammen med POPyourcar får du den til 199 kroner, men den vil koste 299 kroner hvis du kjøper den løst.

- Ekstraantennen er forøvrig på vei inn i butikken nå, og har du kjøpt POPyourcar før antennen blir tilgjengelig, vil du selvsagt få den til 199 kroner, bekrefter Andersen.

Prisen på PopyourCar er 1.295 kroner.

Men ikke glem alternativene:

Mangler du DAB? Det er billigere enn du tror å bytte radio

Løsningen for deg som har USB-inngang på bilstereoen

MediaDAB: For som vil oppgradere din integrerte bilradio

Vil du se skrytevideoen av POPyourCAR får du den her: