Corollas etterfølger, Toyota Auris vist

Toyota vil lansere Auris til våren og skal dermed bygge opp et helt nytt kompaktklassenavn i Norge.

Corollas etterfølger, Toyota Auris vist

Corollas etterfølger, Toyota Auris vist

  1. Store bilder
Corollas etterfølger, Toyota Auris vist


For oss her hjemme kan det kanskje virke litt lite gjennomtenkt å legge ned navnet på en av de mest solgte bilmodellene i landet. Det man da kan ha i bakhodet er at Corolla ikke på langt nær har den samme posisjonen rundt om i andre markeder. Corolla har en spesielt sterk posisjon i det norske markedet. Dette er den mest nærliggende forklaringen på at Toyota nå gjør det de gjør.

Ny fasong

Auris vi få litt andre proposjoner enn Corolla ,og den kalles space concept. Toyota kaller den det rett og slett fordi plassutnyttelsen skal være god. I forhold til Corolla er Auris både lengre, bredere og høyere. Corolla er 4,18 lang, 1,71 bred og 1,47 høy. Auris er 4,23 lang, 1,76 bred og 1,53 høy. Det vil si at Auris med god plassutnyttelse og større ytre mål en Corolla, bør bli en forholdsvis romslig bil.

Dette er alt som er sagt om bilen, motorer og alt annet som hører med er det ikke sluppet noe informasjon om. Bilen kommer til Norge til våren.


Store bilder finner du her.

Her finner du mer Toyota-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder  • Har du noe å tilføye?

    Velkommen til Dinsides diskusjon. Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Mer om vilkårene her. Kommentarer til hvordan redaksjonen har løst saken på, tips om skrivefeil eller lignende sendes til tips@dinside.no.