Coaster 800 - Komfort og fart for familien

Coaster 800 er en eksklusiv båt for de som krever litt ekstra. Materialvalg og finish er i toppklasse, i tillegg kan du glede deg over gode sjøegenskaper og gunstige plass forhold.


Coaster 800 er en blanding av skjærgardsjeep og mer tradisjonelle kabincruisere. Coaster kaller 800 for en walkaround, og dette kommer av det nedsenkede dollbordet rundt kabinen. Dette gjør at bevegelse frem i baugen blir enkelt og trygt. Samtidig opprettholder du mulighetene til overnatting og enkle fasiliteter under dekk.

Coaster 800 er en effektiv båt som ved hjelp av forskjellige typer motorer kan tilpasses mange behov. Minste motoralternativ er en bensinmotor med 210 hestekrefter fra MerCruiser og største variant er HP 500 EFI med 470 hester fra samme produsent. Vår testbåt var utstyrt med en 7,3 liters dieselmotor fra MerCruiser. Denne ga båten god fart og god akselerasjon, men dessverre også litt vinglete gange i liten fart.

Motor avgjør

Det bor mye ressurser i en Coaster og det er i stor grad du selv som avgjør hvor heftig kjøreopplevelsen skal bli. Vi hadde 270 dieselhester og dette er helt klart en "familievennlig" variant av båten. Vi kjenner adrenalinet pumpe i årene bare med tanken på hva en MerCruiser HP 500 kan gjøre med en Coaster 800. Da forsvinner både komfort og økonomi til fordel for hysteriske fartsopplevelser og tilhørende bensinforbruk.

Økonomi

Coaster 800 med 270 dieselhestekrefter er ikke noen fartøy for mannen i gata. Med nødvendig ekstrautstyr kommer prisen fort opp i 1.000.000 kroner, men dieselforbruket blir som bonus en hyggelig del i regnskapet.

Les mer under lenkene til høyre for å finne ut hva vi synes om Coaster 800.