Citroen Berlingo: Mer bilaktig

Superpraktiske Citroen Berlingo er pyntet opp med ny front. Mer utstyr gjør den billige kommodeslukeren litt dyrere.

Publisert
Sist oppdatert
Citroen Berlingo: Mer bilaktig

Citroen Berlingo: Mer bilaktig

  1. Store bilder!


I snitt øker de fire motorvariantene med i underkant av 10.000 kroner hver. Billigste Berlingo koster nå 173.900 kroner, men da er ikke ABS-bremser inkludert. Det er nødvendig ekstrautstyr til 4.000 kroner.

Nytt dashbord

Det fargerike dashbordet som kjennetegnet Berlingo er byttet ut med en mer diskret variant i sort og grått. En tidsriktig kraftig midtkonsoll deler dashbordet i to. Modeller med klimaanlegg får avkjølt hanskerom.

Også baksetepassasjerene nyter godt av oppgraderingen. To foldebord har funnet sin plass på forseteryggene. I bagasjerommet kommer en utbrettbar bagasjetralle som standard.

Tøffere

Citroen Berlingo: Mer bilaktig


De ny frontlyktene gir Berlingo en tøffere front, og det er fronten som har gjennomgått størst forandringer. Korporalvinklene i grillen er også blitt større. De to største motoralternativene får 15-tommers felger som standard.

Litt sterkere

Minste bensin- og dieselmotor har fått litt høyere dreiemoment, ellers er det lite forandringer på motorene. Berlingo kommer med to bensinalternativer (1,4-liter/75 hk og 1,6-liter/110 hk), og to dieselmotorer (1,9-liter/71 hk og 2-liter/90 hk).

Sterkeste bensin- og dieselmotor kan leveres med konstantfartsholder (2.500 kr).

Personbilutgaven kommer til Norge i slutten av november, og på nyåret får også varebilutgaven det nye utseendet.

Relaterte artikler

  • Her finner du flere Citroën-nyheter
  • Her finner du flere Citroën-tester
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer