Chillirød KTM Duke

KTM utvider fargeutvalget på KTM Duke. Supermotardelskere, som det stadig blir flere av, får nå en ny kandidat å velge i blant.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: Chillirød KTM Duke
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Supermotarden KTM Duke er viden kjent for sine viltre kjøreegenskaper. Til nå har denne kun vært tilgengelig i kombinasjonen sort og grønn, men til våren dukker den opp i sort koblet med hissig rød.

Hva er Supermotard

Supermotardene er navnet på en klasse utrolig morsomme motorsykler. De ligner veldig på en offroadsykkel, men har gatedekk og kortere fjæringsvei enn en offroader. Duke har 140 millimeter vandring foran og 170 millimeter bak og 17 tommers dekk foran og bak. Demperne er fullt justerbare og den totale vekten ligger på 145 kilo. Det gir dem langt bedre kjøreegenskaper enn hva man ved første øyekast tror at de har.

Motoren er den samme som sitter i de andre 640’ene til KTM, men i Duke er det 55 hester i stedet for 50, takket være et annet eksosanlegg.

Priser

KTM Duke kommer til Norge i både rød og grønn. Rød modell kommer i midten av mai og grønn er på plass i begynnelsen av samme måned. Prisen blir 117.900 kroner.

Les om Huskynox på denne lenken.