Chevrolet: TrailBlazer til Norge

Detroit (DinSide Bil): Ikke alt er konsepter på bilutstillingen i Detroit. Chevrolet viste TrailBlazer - en bil som kommer til Norge.

Chevrolet: TrailBlazer til Norge
[Ugjyldig objekt (NAV)]
Chevrolet: TrailBlazer til Norge

Chevrolet TrailBlazer er mindre enn Tahoe, og skal følgelig ta opp kampen mot Toyota LandCruiser 90, Nissan Patrol og Land Rover Discovery.

Men selv om Chevrolet viser bilen allerede tar det tid før vi får se de første eksemplarene hjemme. TrailBlazer blir nemlig ikke tilgjengelig på det norske markedet før på senhøsten.

Variable ventiltider

Chevrolet TrailBlazer er en ekte terrengbil, bygget på en solid ramme - og motoren skulle ha krefter nok for en tur i skogen.

For rekkesekseren med variable ventiltider i TrailBlazer yter 270 hestekrefter, og har et maksimalt dreiemoment på 370 Nm. Firehjulsdrift er standard, likeså automatgir.

Gunstig?

Hjulopphenget i Chevrolet TrailBlazer består av konvensjonelle fjærer. Bladfjærene er med andre ord en saga blott i bilen, noe vi slett ikke skal være lei oss for. Bakhjulsopphenget er også nytt, og det er avansert. For her lurer det et multi-link oppheng. Borte er altså den stive bakakselen.

Foreløpig er det for tidlig å si noe om priser på TrailBlazer. Men ryktene skal ha det til at bilen blir gunstig, trass sine 270 hester.

  • Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen fra bilutstillingen i Detriot