Chevrolet med fem års garanti

Som andre merke i Norge tilbyr nå Chevrolet fem års nybilgaranti. Dermed har Chevrolet-selgerne et tungt argument å slå i bordet med.

Nye Matiz
Nye Matiz Vis mer

Chevrolet med fem års garanti

  Kalos
  Kalos Vis mer
  Lacetti
  Lacetti Vis mer
  Nubira
  Nubira Vis mer


  Som trofaste DinSide-lesere vil vite, er det egentlig sør-koranske Daewoo som skjuler seg bak de europeiske Chevrolet-modellene. General Motors, som eier begge merker, bestemte seg nemlig for at Daewoo skulle skifte navn til Chevrolet 1. januar i år. I Norge skjedde det offisielle navnebyttet en måned senere, den 1. februar.

  Navnebytte

  Vi antar at dette navnebyttet var et smart trekk. Selv om europeere fleste ikke har et like nært forhold til Chevrolet som amerikanerne, klinger nok Chevrolet-navnet langt bedre enn Daewoo også i vår verdensdel. Våre lesere er hvert fall ikke i tvil - hele 83 prosent foretrakk Chevrolet-navnet da vi spurte våre lesere.

  Fra og med onsdag

  Nå har den norske Chevrolet-importøren bestemt seg for å gjennomføre enda en stor endring. Fra og med onsdag 8. juni klokken 12.00 ble nemlig nybilgarantien forbedret fra tre til fem år.

  5 år/100.000 km

  Det er kanskje ikke helt tilfeldig at nettopp Chevrolet ble det andre merket i Norge som kan skilte med en så god nybilgaranti. Chevrolet-importøren har nemlig samme eier som Mitsubishi-importøren, som har tilbudt fem år nybilgaranti helt siden 1991.

  Som Mitsubishi setter også Chevrolet en grense på 100.000 kjørte kilometer for at garantien skal være gyldig.

  Gjelder ikke US-modellene

  For ordens skyld må det understrekes at de amerikanske Chevrolet-modellene (Tahoe, Suburban osv.), som hentes til Norge av en annen importør, ikke omfattes av ordningen. US-modellene selges fortsatt med tre år nybilgaranti.

 1. Den fullstendige nybilgaranti-listen finner du her.
 2. Her finner du mer Chevrolet-stoff:

 3. Tester
 4. Nyheter
 5. Nybillanseringer
 6. Spionbilder