Caravelle blir Multivan

Femte generasjon brødbil er klar til Genevè-utstillingen. Multivan har enda mer personbilpreg enn forgjengeren Caravelle.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: Caravelle blir Multivan

Caravelle blir Multivan

  1. Store bilder!


Det er flerbruksbilvarianten som kalles Multivan. Den er utstyrt med skinner i gulvet som gjør det enkelt å ominnrede ved behov. Den vanligste versjonen vil bli utstyrt med tre seterader. De to enkeltsetene i rad to kan vendes, og er utstyrt med integrerte sidekollisjonsputer.

Innestemme

For at barna skal kunne bruke innestemme selv om de er plassert i tredje seterad er bilen utstyrt med et stemmeforsterker system. Seks mikrofoner i taket plukker opp lyden og forsterker den ved hjelp av bilens stereoanlegg. Systemet kan forhåpentligvis skrues av.

Ny dieselmotor

En femsylindret dieselmotor med pumpedyse innsprøytningssystem kommer i to effektvarianter; 130 hestekrefter med et dreiemoment på 340 Newtonmeter (Nm), og en med 174 hestekrefter og et dreiemoment på 400 Nm. En 1,9-liter på 104 hestekrefter er minste alternativ.

En 3,2-liters V6-motor med 230 hestekrefter er kraftigste bensinalternativ. Multivan kommer også med en 2-liter på 130 hestekrefter.

Multivan og Transporter samtidig

Multivan vil bli vist på Genevè-utstillingen til våren, og både Multivan og Transporter vil bli lansert i Norge i mai/juni.

image: Caravelle blir Multivan


Relaterte artikler

  • Her finner du våre Volkswagen-tester
  • Her finner du flere Volkswagen-nyheter
  • Her finner du våre Volkswagen spionartikler
  • Her finner du våre Volkswagen lanseringsartikler
  • Lyst til å diskutere?

    Besøk vårt debattforum!