By-SUV fra øst

Den ferske bilprodusenten Qoros lanserer sin tredje produksjonsmodell 20. november.

<b>FRISK PUST:</b> Qoros presenterte sin første bil i Geneve i 2013 og har virkelig satt Kina som bilprodusent på kartet. Både med pent design, ny teknologi og fokus på sikkerhet. Foto: QOROS
FRISK PUST: Qoros presenterte sin første bil i Geneve i 2013 og har virkelig satt Kina som bilprodusent på kartet. Både med pent design, ny teknologi og fokus på sikkerhet. Foto: QOROS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tegningen gir som vanlig et omtrentlig bilde av hvordan den kommende SUV-en skal se ut. Den nye modellen, som har fått navnet Qoros 3 City SUV, er, som seg hør og bør i 2014 designet for en såkalt urban livsstil. Den skal klare seg like bra i byen som på landeveien, og med gode oppkoblingsmuligheter skal man ifølge Qoros få mest mulig ut av kjøreturen.

Qoros 3 City SUV skal få høy bakkeklaring, store hjul og en mer ruvende kjøreposisjon enn dagens modeller fra merket. I tillegg skal plassutnyttelsen være forbedret sammenliknet med tidligere modeller.

City SUV vil ta plass ved siden av de allerede eksisterende 3 Sedan og 3 Hatch i Qoros-familien.

Fokus på sikkerhet

URBAN NYHET: Nye Qoros 3 City SUV er både konstruert og designet for en urban livsstil.  Foto: QOROS
URBAN NYHET: Nye Qoros 3 City SUV er både konstruert og designet for en urban livsstil. Foto: QOROS Vis mer


I 2013 ble Quros kåret til den sikreste bilen på Euro NCAP-testen. Ikke nok med det: Euro NCAP kåret bilen til årets sikreste i 2013.Les en oppsummering av testen her.

Det er derfor all grunn til å merke seg løftene fra den kinesisk-israelske produsenten når de hevder at Qoros 3 City SUV «skal holde verdensklassestandard» både på konstruksjon og kvalitet - det er nemlig en reell mulighet for at det er mer enn fyndord.

Dette er noe vi ser frem til å få anledning til å ettergå nærmere når bilen kommer på markedet.

Se den prisvinnende og spektakulære Qoros 9

På nett

Selvsagt vil man i nykommeren finne den såkalte QorosQloud™-plattformen for tilkoblede tjenester. Det skulle for så vidt bare mangle - uten en slik plattform i 2014, ingen urban livsstil.

QorosQloud innbefatter navigasjon og relaterte tjenester, en plattform for deling av informasjon med andre med tilgang til sosiale medier, samt kjøreassistanse.