Buick: Bengal roadster

Detroit (DinSide Bil): Buick Bengal er en fireseters roadster. Det interessante er likevel en knapp som forvandler baksetene til et oppholdsted for to skreddersydde golfbagger. Snakk om golf-caddy!

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Vi kunne latt oss imponere av V6 motoren på 3,2 liter med kompressor og 250 hestekrefter, men slike tall er ikke lenger så imponerende. Å hente 250 hester ut av en motor kan nemlig de fleste få til i dag.

Det som imidlertid er interessant med Buick Bengal er den tredje døren. Den som du egentlig ikke legger merke til før du vet at den er der.

Skreddersydde golf-bagger

For bak denne døren skjuler baksetet seg, og ved ett knappetrykk glir dekselet som skjuler baksetet seg bakover. Ikke bare gir det plass til to passasjerer, men den største fordelen - i følge Buick - er at plassen egner seg perfekt til to skreddersydde golf-bagger.

For hva er vel mer passende enn en tur på golf-banen i en roadster med skreddersydde bagger?

For full musikk

Og skulle kjøreturen til golfbanen bli trist og lei, har Buick en løsning på det også. For instrumentene er projisert på frontruten (på samme måte som på jagerfly), og de fleste betjeningsorganer er stemmestyrt. Dermed trenger man ikke lenger å ta hensyn til plasseringen av brytere, hendler og instrumenter. Men plassen er likevel ikke tom. For Buick har utstyrt dashbordet i Bengal med høytalere.

Faktisk er hele dashbordet blitt en eneste stor høyttaler. Buick lover at lydkvaliteten skal være som i stua. Og hva er bedre til oppmuntring enn nettopp musikk.

  • Klikk her for å gå tilbake til hovedartikkelen fra bilutstillingen i Detroit