Bruksområder

Nidelv 610 Sport er en typisk daycruiser. Hva duger den egentlig til?

Bruksområder

Nidelv 610 Sport er en daycruiser, og ingen skjærgårdsjeep, med sine fordeler og begrensninger dette har i forhold til sistnevnte:

Skjærgårdsjeep eller daycruiser?

Er du på jakt etter en båt som enkelt og greit tar deg med ut i skjærgården? En båt du kan bruke til vannsport, så vel som til fiske? En båt du bare kan legge til kai uten mer om og men? Da er ikke daycruiserkonseptet til Nidelv 610 Sport skipet du skal bruke penger på.

For en Nidelv 610 Sport krever at du setter kallesjen på etter bruk. Den krever også sitt vedlikehold utover å spyle båten en gang i året. Den er heller ikke den ideelle båten verken til vannsport eller fiske, og ikke minst, den er for dyr hvis slike aktiviteter er det primære i ditt maritime liv.

Cruiser for de intime

Hva er da båtens fortrinn fremfor fjordens tusener av skjærgårdsjeeper? Båten byr på bedre komfort enn selv den beste skjærgårdsjeep. Dermed kan du ta med svigermor, så vel som svirebrødre ut på fjorden. Men vi tør påstå det er som båt for to Nidelv 610 virkelig kommer til sin rett. Med to særs komfortable stoler, en aktersofa som med et enkelt håndgrep forvandles til en romslig solseng. Du har også muligheter til å overnatte hvis du og din kjære liker intimitet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Når dette er sagt skal vi ikke tviholde på at båten ikke kan brukes til verken fiske eller vannsport. Visst kan den det, den er bare ikke førstevalget.

Tror du dette båtkonseptet er noe for deg? I så fall bør du lese om liknende båter under Konklusjon og konkurrenter.