Bruksmuligheter

Av en landstedsbåt i denne prisklassen forventer man fleksibilitet. Den bør kunne brukes til ”alt”. Et ikke beskjedent krav.

La det være sagt en gang for alle: Buster XXL er ingen helgebåt. Båten har ingen overnattingsmuligheter og heller ikke stuveplass nok til de lengste utfluktene. Men, som vi skal se, byr Buster XXL på et spekter av muligheter for de som sørger for å få skjønnhetssøvnen sin hjemme.

Sportslig

Aluminium er et robust byggemateriale. Derfor er Buster XXL en båt du kan bruke hele året, i all slags vær. Robustheten gir den også andre fortrinn overfor konkurrentene: Den tåler godt røff og sportslig behandling. Blant annet kan du la dreggen ligge hjemme og manøvrere båten rett opp på land med tiltet motor. Det sportslige preget understrekes av at Buster XXL er lettplanet og har et godt fartspotensial. Derfor egner den seg godt til vannsport, som for eksempel vannski.

Fiske

Romsligheten til Buster XXL gjør at man har god plass til å bedrive fiske. Både i akterenden og baugen har du muligheten til å boltre deg med fiskestenger og snører i floke. Akter kan faktisk en av benkene fjernes for å legge bedre til rette for fiskeren i deg.

Buster XXL er også lett å rengjøre. Derfor er det ikke så farlig om den blir litt tilsølt. Selv ikke putesettet behøver du å bekymre deg for.

Buster XXL har også et imponerende arsenal av fiskerelatert ekstrautstyr. Blant annet kan vi nevne holdere for fiskestang og dypvannsrigg, samt svinger til ekkolodd.

Kalesje

Som ekstrautstyr leveres også Buster XXL med kalesje. Denne gjør båten lun og tørr også i dårlig vær. Da vi testet båten skrev vi fortsatt vinter. Derfor anses kalesjens fortreffelighet som veldokumentert.