Bruksmuligheter

Med ”vår” motor, en firetakts 40-hester, må du slå drøye 100.000 kroner i disken for å forlate forhandleren med en Hunter 445. Hva slags valuta får du for pengene?

Med midttoften fjernet får du mer plass å boltre deg på
Med midttoften fjernet får du mer plass å boltre deg på Vis mer

Med fare for å gjenta meg selv; en skjærgårdsjeep er, eller skal være, en flerbruksbåt. Vi forbinder gjerne også klassen med båter som tåler litt juling, og ikke trenger all verden av vedlikehold.

Muligheter i et lite skrog

Hunter 445 finner sin plass i dette bildet. Det er en fin landstedsbåt med mange muligheter: Til fiske er den superb. Både stabiliteten og plassutnyttelsen sørger for det.

Også til vannsport kan den duge. Men hvis vannski står på agendaen er en besetning på en person nok, hvis ikke er jeg redd båten blir for tung å få i plan. Dette kan du lese mer om i motor og sjøegenskaper og plass og innredning.

Kortere transportetapper er heller ikke Hunter 445 imot. Den kan frakte fem personer eller 405 kg rundt i det våte element. Likevel er ikke dette en drømmelast med tanke på verken komfort, fart eller sjøegenskaper. Men over sundet til hytta går mer enn greit.

Solid leketøy

Sist, men ikke minst: Hunter 445 er en robust båt som ikke tar skade av å bli lekt litt med. Selv ikke under hard medfart hørte vi illevarslende skrangling fra skroget. Alt i alt er Hunter en solid kvalitetsbåt som ikke faller fra hverandre ved bruk.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer