Bruksmuligheter

Kombinasjonen av en frisk motor, gode sjøegenskaper og intelligent innredning gir Fighter 475 et spekter av bruksmuligheter. Skjærgårdsjeepen fra Askeladden står klar til å innfri de fleste krav på en tilfredstillende måte.

Funksjonell førersofa: Skyv ryggstøtten fram og du har snudd hele sofaen
Funksjonell førersofa: Skyv ryggstøtten fram og du har snudd hele sofaen Vis mer

Med en Fighter 475 liggende ved brygga skulle det ikke være noen grunn til å kjede seg i sommer. Hvis du har idétørke gir vi deg her en liten forsalgsliste:

Stå på vannski

Har du en Fighter 475 har du kanskje også vannski? Hvis ja er det bare å spenne dem på seg. Båten fra Askeladden er meget lettplanet og har, med drahjelp fra Mercurys 50-hester, et voksent fartspotensial. En racerbåt er det kanskje ikke, men å stå på ski i 25 knop holder godt for nybegynnere.

Piknik i fjordgapet

Lag i stand en kurv med mat å be med deg venner eller familie ut i fjorden. Midtfjords slukker du motoren og ”snur” førersofaen. Dermed er det duket for et hyggelig og annerledes måltid.

Fisk er vondt…

… men gøy å fange. Løs opp flokene i det gamle fiskeutstyret og sett kursen mot nærmeste fiskebank. På benken i baugen finner du en ypperlig fiskeplass med god plass til å boltre deg på. Båten er dessuten så stødig at det neppe er fare på ferde selv om du skulle bli litt ivrig når det endelig napper. Eventuell fangst gir du genrerøst til svigermor etter endt tokt.

Offshore

Er du lei av dorgefart? Finn deg en dag med litt bølger og legg til sjøs med flytevesten godt festet. Fighter 475 har sjøegenskaper gode nok til at litt pubertal kjøring i nyrerystende hastigheter ikke er forbundet med lemlestelse eller den sikre drukningsdød. Dessuten er firetaktsteknologien såpass bensingjerrig at lommeboken tåler noen timer med spaken i bunn.

Fighter 475 fra Askeladden kan sikkert brukes til andre aktiviteter enn de overnevnte. For Askeladden leverer med denne modellen inn en god søknad i kampen om den beste landstedsbåten for hele familien.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer