Bruksmuligheter

Hydrolift kaller F-26 for en flerbruksbåt og det er den også. Innredningen består av "litt av alt" og bidrar til at den kan brukes til det meste. Motorvalget avgjør også hva F-26 egner seg best til.

Bruksmuligheter


Er du på jakt etter en avansert fritidsbåt er F-26 et av de bedre valgene du kan gjøre. Her finnes det praktiske løsninger som gjør båten svært anvendelig.

Turkjøring

Det høyeffektive skroget er som skapt for å kjøres med,stødig og retningsstabilt til tusen som det er. Fire personer har god skjerming og du kan holde godt tempo over lengre distanser. Er det flere personer om bord mangler disse vindskjerming slik at hastigheten må litt ned. Skroget går som en drøm i bølger av nesten alle størrelser og du skal lete lenge etter maken til kultivert gange.

Dykking og vannsport

Stor selvlensende dørk gjør at det ikke er noe problem å bedrive et aktivt sjøliv. Vann og søle som blir med opp i båten renner ut gjennom effektive dreneringshull i dørken. Badeplattform med stige gjør det lekende lett å komme seg opp og ned i vannet og dusjen er fin til å skylle salt av kropp og utstyr (dykkerutstyr).

For de som liker vannski, wakeboard og lignende er F-26 et funn. Lav planingsterskel og mye trekkraft gjør det også mulig å trekke flere på en gang.

Solskinnsbåt

F-26 er en åpen båt og egner seg helt klart best til solskinnsturer. Det er vi helt sikre på siden halve testen ble gjennomført i øsende regnvær. Alt ble vått, veldig vått. Heldigvis klarnet det opp i løpet av dagen og livet ble straks mer behagelig.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dekket foran er en suveren solplass. I tillegg kan du legge ned ryggstøtten på motorkassen og vips så har du en solseng her også. Førerplass er også mest egnet til godværsdager. Vindskjermen har problemer med å skjerme passasjerene for regnet slik at det pisker skikkelig når farten øker.

Sov på land

Båt for lengre turer er imidlertid F-26 ikke, så sant du ikke har mulighet til å sove på land. Hydrolift har gjort et rørende forsøk på å konstruere noen soveplasser i to minicabiner. Men det blir med forsøket… Les mer om dette under plass og innredning.