Bruk pristesten aktivt

Bor du langt unna de billigste forhandlerne? Fortvil ikke, mange dekkforhandlere er åpne for forhandlinger.

Publisert
Sist oppdatert
Bruk pristesten aktivt
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Vår prisundersøkelse viser at de aller rimeligste norske dekkforhandlerne er å finne i Oslo og Stavanger. Det er imidlertid ikke nødvendig å flytte til hovedstaden eller oljebyen for å oppnå lave priser. Resultatene av vår prisundersøkelse viser nemlig at mange av dekkforhandlerne åpenbart har en del å gå på.

Krev avslag

For å gjøre prutingen enklere for deg, har vi regnet ut gjennomsnittsprisene for hver enkelt by og for landet under ett. Hvis du forteller din lokale dekkforhandler at hans pris ligger langt over gjennomsnittet for din landsdel, er det store sjanser for at han vil gå med på å slå av på prisen med både 20 og 30 prosent.

Krev gratis montering

Prisene vi har hentet inn inkluderer montering på felg og avbalansering. Enkelte av forhandlerne understreker at deres priser også inkluderer montering på bil. Dette viser at det er mulig å tjene penger samtidig som man yter god service. Vi anbefaler derfor at du ber om gratis hjulmontering uansett hvor du velger å handle nye vinterdekk.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer