Boot 2001 – Verdens største båtmesse

Denne uken arrangeres Boot 2001 i Düsseldorf. DinSide Båt har besøkt verdens største båtmesse. De nærmeste dagene vil vi bringe deg de viktigste nyhetene.

Boot 2001 – Verdens største båtmesse
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Trodde du at du måtte over dammen for å finne verdens største båtmesse? I så fall er du ikke alene. Men riktig er det ikke – den største båtmessen heter Boot pluss årstall, og går av stabelen i Düsseldorf i januar.

2.000 båter på ett sted

Boot 2001 får da også våre hjemlige båtmesser til å virke som provinsielle sandkasser. Den tyske båtmessen finner sted på rundt 200.000 kvadratmeter, fordelt på 17 haller. I år samler messen over 2.000 båter, motorbåter så vel som seilbåter, små joller og digre luksus-yachter. Til sammenlikning byr Norges største båtmesse, Sjøen for alle, på rundt 300 båter, samlet på 22.000 kvadratmeter.

I år er 1.650 aktører fra 40 forskjellige nasjoner representert på messen. Selv om det naturlig nok er tyske båter som dominerer, er én av tre båter av utenlandsk opprinnelse. Også skandinaviske.

DinSide gir deg nyhetene

Blant de over 2.000 båtene er det mange som blir vist for første gang. For det går prestisje i å legge premieren til verdens største båtmesse. DinSide Båt vil i uken som kommer gi deg de viktigste nyhetene fra Düsseldorf, lenge før båtene kommer til Norge.

Vi vil legge ut nyhetene på denne siden så fort de tikker inn fra Tyskland. Derfor vil du daglig kunne holde deg oppdatert på de viktigste båtnyhetene for 2001-sesongen.

Artikkelen fortsetter under annonsen