BMW med high-tech brille

Å lese kart mens du kjører motorsykkel er ikke lett, men løsninger kommer i fremtiden hvis denne nyheten fra BMW kommer i produksjon.

BMW med high-tech brille
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Avansert datateknologi er på full fart inn i MC-industrien og BMW sitter ikke på gjerdet. Produsenten er i full sving med utviklingen av nyvinninger som skal gjøre MC-livet mer komfortabelt - og siste skrik er en brille med integrert informasjonsskjerm i brilleglasset.

K 1200 LT

For ikke lenge siden ble K 1200 LT lansert med navigasjonssystem, og det er i denne forbindelsen den nye brillen blir aktuell. Ofte kan det være mye å følge med på for de som kjører sykkel, og siden det er svært viktig å rette oppmerksomheten fremover, er denne brillen en revolusjonerende oppfinnelse.

Bluetooth

Overføringen av data fra sykkel til brille skjer ved hjelp av såkalt ”Bluetooth-teknologi”. Dette er trådløs overføring av data ved hjelp av flere ulike teknologier. Samtlige nødvendige informasjoner dukker da opp i det ene brilleglasset, og føreren trenger med andre ord ikke fjerne øyene fra veien i det hele tatt.

I fremtiden

Dessverre er denne brillen fortsatt et stykke inn i fremtiden, men vi skal ikke fullstendig se bort ifra at dette kan bli en realitet for fremtidens motorsyklister. BMW har i allefall tro på det.

Relaterte lenker

AC-Schnitzer
Integralbremser
BMW F 650 GS
BMW R 1150 GS
BMW R 1100 R
BMW C1