BMW M3 også som kabriolet

Ting skjer fortere enn noen gang innen bilbransjen. Ikke lenge etter at BMW M3 er vist som kupé, dukker disse bildene opp som beviser at en kabriolet-versjon er like rundt hjørnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er ingen stor overraskelse at nye M3 kommer også som kabriolet. Forrige generasjon ble nemlig levert uten fast tak i tillegg til som kupé, men til nå vi har manglet den endelige bekreftelsen. Nå har vi fått den, og dermed er det klart at M3-familien blir større enn noen gang.

Sedan… og stasjonsvogn?

Kupeen er allerede på plass og tidligere spionbilder har vist at en sedan-versjon også er på vei. Med tanke på at M5 nå har kommet også som stasjonsvogn, og at konkurrentene Mercedes-Benz og Audi i tillegg kommer med stasjonsvogn-utgaver av sine tilsvarende modeller, er det ikke usannsynlig at vi vil få se en M3 Touring enda litt senere.

Lite maskering

image: BMW M3 også som kabriolet

BMW M3 også som kabriolet

  1. Store bilder


Men nå handler det om kabrioleten, og som vi kan se på bildene er den minimalt tildekket. Det er derfor lett å se at det dreier seg om en åpen versjon av den nylig presenterte muskel-kupeen. Den vil få den samme 4,0 liter store V8’eren med 420 hestekrefter og 400 newtonmeter. 0-100 går på 4,8 sekunder for kupeen. Kabrioleten vil grunnet høyere vekt havne rundt fem blank.

M3 kabriolet vises på Frankfurt-utstillingen i september.

  • Flere og større bilder finner du her.
  • [Ugjyldig objekt (2321211    Lyst til å diskutere?

    Besøk vårt debattforum!