BMW K 1200 RS – mer komfort og nye farger

Det er ikke mange endringer på K 1200 RS til årets sesong, men den kommer med nye farger og et par justeringer som gjør den mer komfortabel.

Publisert
BMW K 1200 RS – mer komfort og nye farger
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Motor og drivlinje forblir uforandret til årets sesong slik at de helt store forandringene uteblir.

Bedre vindskjerming

Særlig her hjemme hvor mye av sesongen bærer preg av fiendtlig innstilte værguder, blir K 1200 RS lettere å leve med. Vindskjermen blir bredere både i bunn og på toppen, og i tillegg blir den 4,5 centimeter høyere. Som før kan vindskjermen greit stilles inn i to forskjellige posisjoner.

Integral bremser

K 1200 RS leveres også med integralbremser. Les mer om integralbremser her. K 1200 RS får systemet hvor bare hendelen har integralfunksjon. Pedalen virker kun på bakhjulet som en normal bakbrems.

Bedre ergonomi

Fothvilerne er flyttet nærmere bakken for å gjøre det hyggeligere for knærne på lengre turer. For føreren er fothvileren flyttet 3 centimeter nærmere bakken og passasjeren får 2 centimeter ekstra. Som tidligere kan førerens fothvilere justeres både horisontalt og vertikalt.

Mye utstyr

K 1200 RS kan levers med omtrent hva du måtte ønske deg av ekstrautstyr. Varme i handtakene er standard, men koffertsett, alarm og konstantfartsholder kan leveres som ekstrautstyr.

Tre nye farger

K 1200 RS blir levert i tre nye farger: Dette er sort, blå metallic, og kombinasjon av sølv og rød.

Prisen i Norge blir 224.900 kroner.

Bruktpriser og nyheter

Sjekk priser på nytt og brukt på denne lenken. Flere nyheter for sesongen finner du på denne lenken.

Relaterte artikler

BMW R 1150 RT
BMW C1 200
BMW C1 må kjøres med hjelm i Norge
AC-Schnitzer
Integralbremser
BMW F 650 GS
BMW R 1150 GS
BMW R 1100 R
BMW C1

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer