BMW-henger med tilpasset design

Skal du transportere mer og større ting enn det du får plass til i bilen, kan du putte på en takboks -- eller hekte på en henger. Og kjører du BMW, kan du sågar få en spesialdesignet tilhenger...

"Multi-trailer" kaller BMW sin nyskapning, og praktiske løsninger finnes i stort monn på denne tilhengeren. I likhet med andre bilprodusenter har BMW en tilbehørslinje -- som for BMW kalles "Profil 2000" -- med et eget lastesystem for takrails og lignende. Dette utstyret kan også hektes på BMWs tilhenger.

Tilhengere har solide festekroker på lasteplanet, og kan utstyres med sykkelholder, sykkelheis, skiholder eller surfebrettholder, som også kan holde skibokser og bagasjebokser.

Som tilleggsutstyr kan hengeren leveres med kapell (se bilde)

Tekniske data

Multitrailer er 248 cm lang og 170 cm bred. Hengeren veier 235 kg, og har en tillatt nyttelast på 765 kg, og dermed en tillatt totalvekt på 1.000 kilo. Glassfibertoppen veier 75 kilo, og reduserer nyttelasten tilsvarende.

Tilhengeren har egne bremser og uavhengig fjæring. Understellet er varmgalvanisert, og totalt koster hengeren 24.960 kroner + MVA (30.700,80 inkl. mva.)