BMW 6-serie oppdateres

Snart fire år gammel er BMW 6-serie klar for en facelift. Men ikke vent deg noen store forandringer, i alle fall ikke utvendig.

Spionbildene avslører at de visuelle endringene blir svært beskjedne. Så beskjedne at det ikke er lett å se noen forskjell i det hele tatt. Kanskje er det derfor BMW ikke har tatt seg bryet med å maskere testbilen noe særlig? Vår bildeleverandør Automedia besitter imidlertid ekspertise på dette området og avdekket raskt at det dreier seg om en oppdatert utgave av 6-serie kabriolet. Selv om kupeen ikke er avbildet, vil den også få faceliften samtidig som den åpne versjonen.

Interiøret største forskjellen?

Kjennetegnene som gjorde det mulig for spionfotografene å identifisere oppgraderinger, begrenser seg til en ny frontfanger, nye baklykter og en liten, beskjeden spoiler bakerst på hekken. I tillegg er det forventet at interiøret også får en gjennomgang med bedre kvalitetsfølelse som hovedmålet, slik tilfellet var med 5-serie.

258 blir 272?

BMW 6-serie oppdateres

BMW 6-serie oppdateres

  1. Store bilder


Motormessig ventes det ingen eller små forandringer. Det er imidlertid mulig at 3,0-literen med 258 hestekrefter blir byttet ut med versjonen med 272 hester som er på plass i de fleste andre BMW-modeller. 3,0-litersturboen må vi nok finnes oss i å lete etter i andre biler, selv om ingenting er sikkert i skrivende stund.

Den oppdaterte versjonen av 6-serie skal vises for publikum og presse på Frankfurt-utstillingen i september senere i år.

  • Store bilder finner du her.
  • Artikkelen fortsetter under annonsen

    Her finner du mer BMW-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder