BMW 6-serie kabriolet

Vi skal prøve BMW 645 om snaue to uker. I mellomtiden kan vi også gi deg bildene av kabrioletvarianten som kommer til neste år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: BMW 6-serie kabriolet

BMW 6-serie kabriolet

  1. Store bilder
image: BMW 6-serie kabriolet
image: BMW 6-serie kabriolet


6-serie kabriolet vil bli vist for første gang i Geneve i mars neste år. Denne bilen er også designet av BMW's egen designsjef, Chris Bangle.

Romslig

6-serien er baset på 5-serien, og både kupe og kabriolet skal være romslige nok til fire personer. BMW hevder selv at 6-serien skal bli en sportslig bil og at det er lagt mer vekt på kjøreegenskaper enn komfort. Vi forventer å finne alle BMW's nyvinninger, men vi er litt overrasket over at det ser ut som BMW vil drøye med å lansere en kupekabriolet. Kundene har dermed ikke den samme muligheten til å få i pose og sekk som ved for eksempel å kjøpe en Mercedes SL.

Full motorrekke

Automedia regner med at 6-serien vil bli utstyrt med en rekke motorer fra 3-liters bensinmotor på 231 hestekrefter, til en eventuell toppmodell med den allerede myteomspunnende tieren med over 500 hestekrefter. Mellom disse ytterpunktene vil det bli fylt opp med V8-ere med henholdsvis 272 og 333 hestekrefter.

Gå ikke glipp av bildene på denne lenken.

Her finner du mer BMW-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder


  • Lyst til å diskutere?

    Besøk vårt debattforum!