BMW 3-serie med firehjulsdrift

Audi A4 har vært dominerende i klassen for firehjulsdrevne stasjonsvogner med et eksklusivt preg. Nå satser imidlertid BMW på å gi Audi konkurranse.

BMW 3-serie med firehjulsdrift

Firehjulsdrift er ikke noe nytt for BMW. For 325iX og 325iX Touring, som var modeller basert på E30-serien, var begge utstyrt med firehjulsdrift. Men da BMW i 1991 introduserte det nye E36-serien, forsvant firehjulsdrift fra modellutvalget. Siden har E36 serien blitt byttet ut med E46-serien, og i juni kommer altså den tyske bilfabrikanten nok en gang med firehjulsdrevne modeller.

Lite fakta foreløpig

Selv om bilder av en firehjulsdrevet stasjonsvogn (Touring) allerede er publisert, er det foreløpig lite informasjon å hente fra BMW Norge AS. Det som imidlertid er klart, er at både sedaner og stasjonsvogner vil kunne leveres med drift på alle hjul. Hvilke motoralternativer du kan velge mellom er foreløpig uklart. Svarene på dette spørsmålet vil sannsynligvis bli avslørt på den store bilmessen i Geneve, som åpner neste uke. DinSide Bil vil være på plass i Geneve og vil gjøre sitt beste for å skaffe deg mer informasjon om bilen, inkludert motorutvalg.

Prisene er foreløpig heller ikke offentliggjort. Det eneste BMW kan love er at BMW 3-serie med firehjulsdrift vil komme i norske butikker i løpet av høsten.