BMW 3-serie i 2005 og 2006

3-serien står for over 50 prosent av salgsvolumet til BMW, likevel tror Automedia at BMW vil eksperimentere mye med designet også på denne bilen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: BMW 3-serie i 2005 og 2006

BMW 3-serie i 2005 og 2006

  1. Store bilder


Automedia tror at 3-serien vil få flere likhetstrekk med den nylig lanserte X3. Det kan man se på front- og baklyktene som har fått de karakteristiske skarpe vinklene i blinklysene.

Nyheter på 3-serie

Det meste av sikkerhetsutstyr skal bli standard, og i tillegg kommer det en mengde med sports- og luksusutstyr. Nytt blir det med aktiv styring som gjør at hjulene svinger mer ved lav fart og når bilen står stille, justerbare støtdempere (EDC), justerbar stabilisering (Dynamic Drive), sekvensiell girkasse på alle modeller (SMG), luftfjæring med nivåregulering og ny firehjulsdrift (Xdrive) er noe av det som kommer på neste 3-serie.

Stort motorutvalg

image: BMW 3-serie i 2005 og 2006


Mye tyder på at motorprogrammet blir veldig likt slik det er nå. Oppstartsmodellen blir 318 og toppmodellen blir antagelig en M3 med V8-motor og rundt 400 hestekrefter. For første gang skal også M3 bli tilgjengelig som stasjonsvogn. Det er nok Audi S4 og Mercedes C32 AMG som har lokket frem en M3 med plass til barnevogn og hund.

Utvalg

Firedørs sedan skal antagelig vises i Frankfurt i 2005. Stasjonsvogn og kupe kommer i 2006, og kabriolet i 2007. Ryktene går om at 3-serie kupe og kabriolet også vil rykke opp som en 4-serie for skille de fra sedan og stasjonsvognen.

Store eksklusive bilder finner du her.

Her finner du mer BMW-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder  • Lyst til å diskutere?

    Besøk vårt debattforum!