BMW 1-kupé reklame-fotograferes

Hittil vet vi ganske lite om BMW 1-serie kupé, men på disse spionbildene kan vi se at fotograferingen til de offisielle reklamebildene allerede er i gang.

Det betyr at bilen, i alle fall designen, er ferdigutviklet. Bildene er levert av vår samarbeidspartner Automedia, men det er en amatør som har knipset dem. Dessverre fikk vedkommende svært begrensede siktmuligheter med kameraet, og BMW-gjengen var raske med å handle da de oppdaget hva som var i ferd med å skje. Kilden forteller selv at han måtte flykte inn i bilen sin etter å ha bli jaget av oppfarende og voldelige (mot bilen han satt i) BMW-ansatte. Det er tydelig at BMW ikke vil at disse bildene skal slippe ut.

Kort overheng

BMW 1-kupé reklame-fotograferes

BMW 1-kupé reklame-fotograferes

  1. Store bilder


Selv om ikke hele bilen er fanget på bildene, ser vi ganske godt hvordan den mest interessante delen av bilen blir seendes ut. Hekken synes nesten litt stutt, og overhenget bak er kort. C-stolpen er imidlertid typisk kupé-svepende. Flekken med maskering midt på hekken er for å forhindre personer som fotografen i å få øye på for mye, som for eksempel modellbetegnelsen. Den blir selvsagt fjernet så snart BMW-fotografene er klare til å ta sine bilder.

Kun hekken annerledes

Fronten er ikke avbildet, men vi blir svært overraskede dersom den skiller seg nevneverdig fra en ordinær 1-serie. Det samme gjelder resten av bilen, også interiøret, men baksetene blir trolig enda mer ubrukelige enn de er i femdørsutgaven.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Større motorer

BMW 1-kupé reklame-fotograferes


Foreløpig vet vi lite konkret om motorutvalget, men regn med at heller ikke det skiller noe særlig fra det vi finner i tre- og femdørsvariantene av den karismatiske kompaktklasseren. De minste motorene vil nok imidlertid falle bort, likeså er det ganske sannsynlig at 3,0-literturboen fra 335i vil finne veien inn under panseret på det som trolig blir en M-versjon.

Sent i år eller tidlig neste år

I tillegg til en kupé, vet vi fra før også at det kommer en kabrioletversjon i omtrent samme tidsrommet. 1-serie kupé er ventet å vises enten på Frankfurt-utstillingen tidlig i høst eller på Genève-utstillingen tidlig neste år.

  • Store bilder finner du her.
  • Her finner du mer BMW-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder