Blankpolert Audi A8

MTM (Motoren Technik Mayer) er nok kjent for mange Audi-entusiaster, men de færreste velger et så ekstremt karosseriarbeid som dette.

Blankpolert Audi A8

  1. Store bilder


Blankere skal det godt gjøres å få en bil. På denne A8-en er lakken fjernet og aluminiumet pusset og polert. Det er nok en ganske stor jobb siden MTM opplyser at jobben koster 78.000 euro - eller over 600.000 kroner. Etter fullstendig nedpussing og rensing ble bilen lakkert med klarlakk. Alle plastikkdeler er emaljert for å oppnå en full kromeffekt. Disse delene er også lakkert med klarlakk.

Motor

Motoren er nok ikke det viktigste her siden det er oppgitt et begrenset tallmateriale angående effekt og ytelser, men MTM forteller at det er montert kompressor på den velkjente V8-motoren med 4,2 liters slagvolum. Effekten kommer da opp i 450 hestekrefter i stedet for 335 som er utgangspunktet, og dreiemomentet har steget fra 430 til 530 newtonmeter.

Bilen ble bestilt av MTMs forhandler i Dubai for å være et trekkplaster i butikken. Så langt kom den aldri siden den ble solgt straks den ankom landet.

Bilder av A8 i full speilfinish finner du her.

Her finner du mer Audi-stoff:

  • Tester
  • Nyheter
  • Nybillanseringer
  • Spionbilder