Bimota SB6R

SB6R er en brutal sportsykkel. Lav vekt og 156 hestekrefter sørger for den ultimate opplevelsen.

Publisert
Bimota SB6R


SB6R

SB6R er en videreutvikling av SB6. SB6R skal være enda mer aggressiv og sportslig enn SB6 og modellen er også den mest populære i Bimotas historie. Sykkelen besitter masse innovativ teknologi og kan tilby en ekstrem kjøreopplevelse takket være kort akselavstand, lav vekt og Suzukis beryktede motor som også er kjent fra GSX-R 1100. For å få mest mulig vekt på fremhjulet er støtdemperen montert rett bak motoren og batteriet er montert under tanken rett bak styret.

På årets modell er kåpen blitt mer aggressiv. Den skal også gjøre aerodynamikken bedre. Fastbacken på SB6R er en selv bærende enhet som kun består av karbonfiber. Luftfilteret har fått bedre gjennomstrømning for å gjøre at motoren puster lettere. Dette skal gi bedre effekt på alle turtall.

Bimota benytter seg av noe de kaller Straight Connection Technology. Med dette menes at ramme og svingarm danner en rett linje fra styret og bakover. SB6R blir ellers levert med Brembo bremser, fullt justerbare Paioli støtdempere og felgene blir produsert av Antera.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer